Nữ Du Học Sinh Trung Cộng, Con Cán Bộ, Bị Tòa Án Úc Phạt Tiền Và Trục Xuất Vì Hành Vi Man Rợ! – FB Ngọc Nhi Nguyễn

Nữ Du Học Sinh Trung Cộng, Con Cán Bộ, Bị Tòa Án Úc Phạt Tiền Và Trục Xuất Vì Hành Vi Man Rợ! – FB Ngọc Nhi Nguyễn

Phụ nữ Á Đông trước đây luôn được tiếng tốt là hiền lành, đoan trang, là người vợ đảm, người mẹ hiền, công dung ngôn hạnh là những đức tính được phụ nữ Á Đông xem trọng, dùng làm kim chỉ nam cho mình.

Nhưng phụ nữ Trung Quốc, và cả Việt Nam, sau khi sống với Cộng Sản mấy chục năm thì dần dần mất đi những đức tính đó, ngày nay trở nên đanh đá, độc ác, chửi thề tục tĩu và không còn tính đoan trang thùy mị nữa.

Vừa qua, tòa án Úc vừa kết tội bạo hành cho 1 nữ du học sinh Trung Quốc mới 21 tuổi, vì cô này đã máu lạnh xông vào đá tới tấp vào 1 nạn nhân đã bị bạn cô đánh bể đầu đang nằm hấp hối !

Cô Sirui Luo là con cán bộ Trung Quốc, được cha mẹ gửi qua Úc du học. Tối ngày 15 tháng 04.2016, cô đi theo bạn đến Chinatown chơi ăn uống, sau đó lại theo 1 người bạn vào 1 con hẻm vắng rình đánh 1 thiếu niên khác vì ghen tương tình cảm.

Cô Luo không quen biết nạn nhân nhưng khi thấy người này bị đánh gục xuống thì cô reo hò, và còn chạy lại đá tới tấp vào người anh ta trong khi anh đang hấp hối vì đầu bị đánh bể sọ máu ra lênh láng. Nạn nhân đã chết trong bệnh viện sau đó.

Máy quay CCTV ở đầu hẻm đã thu được hình ảnh của Luo và vài ngày sau cô cùng kẻ sát nhân đã bị bắt giam và đưa ra tòa xét xử.

Cha mẹ của cô Luo bay từ Trung Quốc sang để mướn luật sư cãi cho cô, nhưng ngoài tòa Thẩm Phán Charles Rozencwajg phán cô tội bạo hành và phạt $5000 đồng thời trục xuất ngay về nước.

Thẩm phán cho biết ông có thể phạt tù cô Luo nhưng ông chỉ muốn phạt tiền để có thể mau chóng tống cô về lại Trung Quốc. Ông nói ‘’Hành vi của cô gái này thật là man rợ và độc ác, nước Úc không muốn có những người như thế này, cô ta sẽ không bao giờ được nhập cảnh trở lại Úc nữa’’.

Nhìn lại Việt Nam, chúng ta thấy nạn đánh nhau, hành hạ nhau, sỉ nhục nhau càng ngày càng tăng trong giới nữ sinh, với số tuổi càng ngày càng nhỏ đi. Ngay chính cha mẹ các em cũng hung hăng đánh người và chửi tục thì làm sao dạy coS? Đây là 1 nỗi lo và nỗi đau cho nền giáo dục Việt Nam.

Cộng Sản làm băng hoại đạo đức của cả 1 dân tộc vốn có hàng ngàn năm văn hiến, vốn luôn trọng lễ nghĩa và trân quý sự hiền hòa. Theo Nhi đây là 1 trong những tội ác lớn nhất của Cộng Sản đối với dân tộc Việt !

oOo

‘Despicable’ Chinese student fined $5000 after she kicked fatally bashed teen

By Jane Lee

A Chinese student has been fined $5000 for kicking a teenager whose skull had been fractured in a brutal attack in a Chinatown alley, with a magistrate saying she should be ‘’utterly ashamed’’ of herself.
Sirui Luo, 21, kicked the Chinese high school student minutes after he was kicked and punched in the head repeatedly, while bystanders watched on April 15.

The teenager was taken to hospital with severe skull fractures and a brain haemorrhage but later died from his injuries, the court heard.
CCTV footage shows Luo standing in front of the 19-year-old as he sat in an alcove, and stepping forward to kick him.

Others standing nearby then restrained her.
The victim’s mother was last week removed from a courtroom after slapping and kicking Luo as she waited for her pre-sentence hearing.
In the Melbourne Magistrates Court on Wednesday, Magistrate Charles Rozencwajg fined Luo $5000 for one count of common law assault.
She previously promised the court she would leave Australia after she was sentenced.

Her lawyer handed the court an itinerary to prove that her flight had been booked for Thursday.
Mr Rozencwajg said that her crime was a ‘’despicable act’’.
She had kicked ‘’someone who has been the subject of a vicious assault, and is an injured and incapacitated state’’ he said.
While the kick itself could not have contributed to the victim’s death, Mr Rozencwajg told Luo that her ‘’actions in this incident are quite dishonourable, for which you should be utterly ashamed’’.
The magistrate said that he did not impose an alternative sentence because it would have kept Luo in Australia.
Defence counsel Steve Pica previously told the court that her ‘’day of reckoning’’ would arrive when she returned to China.
Her parents, who had been financially supporting her for a year while she was in Australia as a student, had only learned she was no longer studying when she was arrested for her involvement in the attack.
‘’I hope that is the case,’’ Mr Rozencwajg said.
The victim’s parents returned to China on Wednesday and were not in court.
Luo, who pleaded guilty after Mr Rozencwajg allowed her matter to be kept in the lower court, walked to the court’s registry after she was sentenced to pay the fine.
Prosecutors allege the attack arose from a dispute between a teenager who cannot be named for legal reasons and the victim, over the victim’s girlfriend.
Luo was not the girl at the centre of the dispute.
The teenager arranged to meet the victim in Chinatown that night after he had finished dinner with his friends.
He has since pleaded guilty to assault and affray in the Children’s Court.
The victim’s friends brought him to hospital the next morning, where he later died.
Shengliang​ Wan – who is charged with the boy’s murder – is remanded to appear in the Magistrates Court next year.
Parents of the victim have requested that their son’s name not be reported.

Share this post